top of page
Fokus hunddagis

Om Fokus

Våra öppettider:

Hunddagiset öppnar 05:30-17:00 

(Kontakta personal om ni har behov av att lämna från 05:30 så får ni ett eget inlogg med BankID för att komma in i lokalen och lämna respektive hund i sin box). 

Personal är alltid på plats 08:30 alla vardagar.

En dag på Fokus: 

07:00-09:00 – Dagishundar på ingång.

9:00-12:00 – Promenad och aktivering/lek. 

12:00-13:00 – Lunch och vila. 

13:00-16:00 – Promenad och aktivering/lek. 

16:00-17:00 – Vila och hemgång för dagishundar. 

Om oss

På Fokus hundcenter är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till vår egen hund och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vår verksamhet ska kännas som ett andra hem för din hund.

Hos oss vistas din hund i en trevlig lantlig miljö tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och aktiveras dagligen i skog, på stora åkrar och stigar som vi är omringade av. Vi ser att balansen mellan aktivitet och vila är viktigt för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sina egna boxar.

Vi delar vår kärlek till hundarna och tillsammans skapar vi en glad och trivsam atmosfär. Personalen består av utbildad hunddagisföreståndare och kommer hålla sig fortbildade.

 

Vi håller oss uppdaterade kring hundträning och jobbar belöningsbaserat med hundarna och att varje hundindivids behov tillgodoses. Vårt fokus är er hund!

Our Team
bottom of page